Zoeken naar mijn onderdanige

Uw zoekactie voor mijn onderdanige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

discrete dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
Goed lezen en niet reageren als je niet aan mijn criteria voldoet aub. Ik ben 57 182 82 en een onderdanige dienaar. Ik zoek een oudere dominante en nog potente geile man die overdag probleemloos kan ontvangen, als het klikt graag op regelmatige basis en met gegarandeerde discretie. Jij bent autoritair en enkel op jouw genot gericht, dus geen venten in dameslingerie die ook aan mij willen prutsen en impotent zijn. Jij geeft korte bevelen die ik moet opvolgen en met duidelijke afspraken is veel mogelijk. Kernwoorden zijn: mij op bevel ontkleden, tuchtiging van mijn billen ontvangen, je verplicht pijpen, als je zin hebt mijn kontje laten neuken en je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Wie spreekt snel af voor een auditie?  

kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
20 dagen
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? Ik ben benieuwd , GEEN FAKE AUB!!
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
20 dagen
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom twink (28j) zoekt top
Dag daddy. Ik ben jonge/onderdanige bi bottom man. 1.98m, 80kg, 28j, slank/atletisch. Graag vind ik hier een top man die mij wil gebruiken. Ik ben kinky/onderdanig ingesteld. Ik hou van vastgebonden worden, facefuck, anaal bij mij,.. Veel kan niets moet ik bied en vraag hygiënisch en discreet. Ik vraag wel condoom, zowel bij anaal/oraal contact. Voor de rest mag je mij gebruiken als je sletje. Ik hoor het graag!  
Pieter 37 jaar Limburg - Paal
op zoek naar onderdanige slet voor morgenvoormiddag
Ik ben morgenvoormiddag in Limburg en wil graag gebruik maken van een onderdanige slet die me kan ontvangen. Iemand die luistert en zich dus volledig openstelt voor mijn seksuele noden. Als het klikt kunnen we meermaals afspreken, en vul je de rol in van mijn lustslaafje. Leeftijd is onbelangrijk, mag zeker ook chubby en senior zijn. Graag reactie met foto zodat ik snel kan oordelen wie de rol krijgt.  

op zoek naar onderdanige slet voor morgenvoormiddag
21 dagen
Cumdump 43 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Onderdanige slet aangeboden
Onderdanige zaadslet aangeboden die deze nacht diep in zijn keel geneukt wil worden. Zeer onderdanig, te gebruiken als je hoertje Grote regio hoogstraten. U ontvangt,of we spreken af voor een outdoor, of cardate. Ik spreek u steeds aan met Meester.  
Letsbang 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Looking 4 onderdanige kinky bot sletjes, sissy
17x5cm voor gewillige kinky jonge bottom sletjes sissy's in Gent... Whazapp 0474420940  

Looking 4 onderdanige kinky bot sletjes, sissy
21 dagen
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden
ik ben een onderdanige slanke man intiem geschoren wie jong of oud dwingt me om hem te pijpen 170/65/14  
Ronde kont bttm 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date gezocht met een top
Welke top neemt graag de leiding over een onderdanige bottom? Zéér openminded... Hou je van een bottom met ronde vormen die je mag/kan aanpakken? Stuur me een berichtje.  

Date gezocht met een top
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige twink 28j, zoekt dom daddy
Welke geile top daddy ontvangt me voor rape play? Ik volledig hulpeloos vastgebonden, geblinddoekt. Jij gebruikt mij naar in al mijn gaatjes. Ik blijf passief. Ik bied hygiëne en discretie. Ik ben gespoeld/geschoren. Wel MET condoom zowel anaal/oraal, voor de rest doe je met mij wat je wil. Eventueel kan vanavond maar een andere dag kan ook. Ik hoor het graag  

Onderdanige twink 28j, zoekt dom daddy
22 dagen
Jeje 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek extra oudere TOP man
Ik ben heel onderdanige SiSi bot. Regelmatig fantaseer ik van oudere groot geschapen mannen Ik vind het ook zalig om een kleedje aan te trekken met nylons , high hiels. Wanneer ik mijn slaafskap en halsband aantrek voel ik me zwak en heel onderdanig worden. Ik heb een gevoelig poepje dat nog niet dikwijls geneukt is maar dat ik graag spoel en er een but-plug van insteek. Ik heb een paar keer een afspraak gehad met een oudere vaste grootgeschapen top man. Nu zou ik een extra oudere top man willen vinden die wat dominant , geil en groot geschapen is om mij mee als slet , teef te gebruiken. Ben jij ook eerlijk, discreet en niet fake en zou je graag regelmatig met ons willen mee sexen laat gerust iets weten. Graag je stats en eventuele foto Ik stuur foto terug met als je wil mijn nummer om makkelijker te kunnen afspreken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10